woensdag, juli 24, 2024

Zakelijke Kerstwensen

Één van de meest gezochte kerstwensen zijn de zakelijke kerstwensen. De kerstdagen zijn namelijk een mooi moment om je zakelijke relatie of je collega’s iets moois toe te wensen of om te benadrukken hoe fijn de samenwerking het afgelopen jaar was. In 2020 maakten we massaal kennis met het thuiswerken en 2021 is eigenlijk niet veel anders gegaan. Hoe anders is 2022 en 2023 verlopen dan je je had voor gesteld of niet? Het Corona virus heeft er voor gezorgd dat thuiswerken de norm is in plaats van op kantoor. Je hebt jouw collega’s vast op een hele andere manier leren kennen. Daarom des te meer reden om je collega of zakenrelatie te groeten met een mooie kerstwens. Wat zet je dit jaar op een zakelijke kerstkaart?

Niet alleen het afgelopen jaar is belangrijk maar ook zeker het aankomende jaar. Wat zijn de plannen voor de samenwerking voor 2024? Om je een beetje op weg te helpen hebben we hieronder de mooiste zakelijke kerstwensen voor het bedrijfsleven verzamelend.

zakelijke kerstwensen 2019

Gebruik de wensen en teksten dit jaar om je collega of zakelijke relatie te verrassen tijdens de kerstdagen en draag hem of haar een warm hart toe.

Zeker weten dat deze kerst anders zal zijn dan andere keren!

Zakelijke Kerstwensen 2024

We wensen jullie de allerbeste successen voor komend kalenderjaar.
Wanneer wij hierbij kunnen helpen doen we dit graag!

Bedankt voor het doen van zaken tijdens dit succesvolle kalenderjaar
Het is een genoegen geweest om elkaar te helpen tijdens het bereiken van de doelen en we kijken er naar uit om dit komend jaar wéér te doen!

Gelukkig nieuwjaar! We hopen dat u er net zo veel zin in heeft om óók dit jaar weer samen te werken als wij.
De beste wensen voor 2024!

Geef je persoonlijke en bedrijfsdoelen een kans in het nieuwe jaar
Ze kunnen zomaar uitkomen. Fijne jaarwisseling!

Het jaar is voorbij gevlogen: een periode waarin zowel positieve als negatieve elementen centraal stonden
Het bedrijf is je dankbaar voor je werkzaamheden in deze roerige tijden
Dat 2024 een tijd mag worden met veel successen!

De jaarwisseling is een moment waarop we terugkijken op de geslaagde en minder geslaagde perioden uit het voorgaande jaar. Gelukkig kunnen we bij jou zeggen dat het vorige jaar alléén maar hoogtepunten heeft gekend. Bedankt voor je inzet!

Je bent een trouwe werknemer, een fijne collega en een goed mens. Gelukkig nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar! Hier is een kaart om mee te toosten op nóg een periode met veel verschillende successen

Tijdens deze kerstperiode willen we stilstaan bij de waardevolle relaties die we hebben opgebouwd. Bedankt voor uw vertrouwen in ons bedrijf. Mogen de komende feestdagen en het nieuwe jaar gevuld zijn met geluk en succes

Met kerst en het einde van het jaar in zicht, willen we onze oprechte dank uitspreken voor uw vertrouwen en samenwerking. Mogen de feestdagen vreugde en rust brengen, en moge 2024 een jaar van voorspoed zijn

Het is dankzij partners zoals u dat we successen hebben behaald in het afgelopen jaar. We kijken ernaar uit om onze samenwerking in 2024 voort te zetten. Fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuw jaar!